προορισμός…γεύση!

Ψάχνω συνταγή για…

[:el]Macaroons[:]

Όταν κάνουν την εμφάνισή τους τα λαχταριστά κόκκινα κεράσια, είναι σίγουρο ότι το καλοκαίρι έφτασε και ήρθε η ώρα να απολαύσουμε την ζουμερή και τραγανή σάρκα τους. Σας δίνω μερικές ιδέες για να τα απολαύσετε στο έπακρο!

[:el]Macaroons[:]

Το ψυγείο είναι μια μεγάλη εφεύρεση, χάρη στην οποία μπορούμε να κρατήσουμε τα αναλώσιμα, για περισσότερο χρόνο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε για τη σωστή χρήση αυτής της συσκευής.

[:el]Macaroons[:]

Κάνουμε τα δικά μας τουρσάκια… Αγγουράκια, πιπεριές, λάχανο, καροτάκια αλλά και ανάμεικτα λαχανικά. Τουρσιά φτιάχνουμε όλο το χρόνο με λαχανικά που βρίσκουμε σε αφθονία στη λαϊκή αγορά. Κάντε μια βόλτα για να μαζέψετε τα πιο φρέσκα και ξεκινήστε…

 

[:el]Macaroons[:]

Πανελλήνιες εξετάσεις, εξεταστικές… Μαθητές και φοιτητές βρίσκονται σε μια δύσκολη περίοδο και η διατροφή μπορεί να είναι υπέρ τους, αν κάνουν τις σωστές επιλογές.

[:el]Macaroons[:]

10 Μύθοι για τη διαίτα, που υποστηρίζουν πως δεν μπορείς να αδυνατίσεις…Εάν έχετε ακούσει μια από τις παρακάτω συμβουλές, είναι ένας καλός λόγος, να διαχωρίσετε τον μύθο από την πραγματικότητα.

1η Πανελλήνια Ημερίδα: “Αθλητική διατροφή & αποκατάσταση”
Το μέλλον ανήκει στις επιχειρήσεις που θα ακολουθήσουν μοντέλο ανάπτυξης μέσα από τον εκμοντερνισμό, τις συνεργασίες και τις συγχωνεύσεις
Ο τρύγος μέσα από τον φακό της Όλγας Δέικου
Αναμορφώθηκε και ανοίγει το ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ του ΕΟΣ Σάμου
Platinum βραβείο για το Scalani Hills Residences στα φετινά Tourism Awards
Νίκη Σταύρου: H πνευματική δικαιούχος των έργων του Νίκου Καζαντζάκη απαγγέλει το αριστουργηματικό του βιβλίο «Οι Αδερφοφάδες»

live laugh love... cooking!

Η γαστρονομία και ότι την περιβάλλει είναι ο κόσμος μου, είναι το πάθος μου...

Μόνος στην κουζίνα

Ένα μοναδικό βιβλίο μαγειρικής που απευθύνεται σε ανθρώπους που μένουν μόνοι τους, σε φοιτητές που ζουν μακριά από το πατρικό τους, στους εργένηδες, σε όλους εκείνους που τα καταφέρνουν δύσκολα οικονομικά, αλλά και σε όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μαγειρική, ώστε όλοι να είναι αυτάρκεις πάνω από μια κατσαρόλα.