προορισμός…γεύση!

Φιλέτο πέρκας με μουστάρδα και μυρωδικά

Φιλέτο πέρκας με μουστάρδα και μυρωδικά

4.5 from 2 votes
0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Cook Time 25 mins Total Time 35 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνω τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου και σοτάρω το κρεμμύδι. Προσθέτω το λιωμένο σκόρδο και σβήνω με το κονιάκ. Κατόπιν ρίχνω την κέτσαπ, την μουστάρδα, το μέλι, τους χυμούς , τη ρίγανη και το θυμάρι. Αλατοπιπερώνω και μόλις πάρει βράση η σάλτσα προσθέτω τα φιλέτα πέρκας. Ανακινώ το τηγάνι και αφήνω να δέσει η σάλτσα και να μαγειρευτούν τα φιλέτα πέρκας. Ελέγχω το αλατοπίπερο και αποσύρω μετά από 10 λεπτά.

Keywords: φιλετο περκας με μουσταρδα μυρωδικα

User Reviews

4.5 out of 5
Based on 2 ratings
5 Stars
1
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Αμαλία

    Υπέροχη συνταγή, πεντανόστιμο φαγάκι! Ευχαριστούμε!

  2. germar

    Yummy