προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 10 λεπ Cook Time 55 λεπ Total Time 1 ώρα 5 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για την κρέμα πέστροφας

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C. Βάζω τις κομμένες πατατούλες σε ένα μεγάλο ρηχό ταψί, τις περιχύνω με το ελαιόλαδο και τις πασπαλίζω με την πάπρικα (γλυκιά ή καπνιστή), τη σκόνη κόλιανδρου, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω καλά με τα χέρια μου τις πατάτες μέσα στο ταψί και τις απλώνω ξανά σε μονή στρώση. Τις ψήνω για 45 - 55 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν.

Για την κρέμα καπνιστής πέστροφας

  1. Ρίχνω όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιώ μέχρι να γίνουν ένας λείος και αφράτος πολτός.

  2. Σερβίρω τις πατάτες σαν συνοδευτικό και βάζω την κρέμα πεστροφας σε ένα μπολάκι, για να βάλει ο καθένας όση ποσότητα επιθυμεί.

Keywords: πατατουλες ψητες κρεμα καπνιστης πεστροφας

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση