προορισμός…γεύση!

Σπαγγέτι με αντζούγιες και λαχανικά
0 Add to Favorites
5 από 1 αξιολόγηση

Σπαγγέτι με αντζούγιες και λαχανικά

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 10 λεπ Cook Time 10 λεπ Total Time 20 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα με άφθονο, αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνω τα σπαγγέτι και τα βράζω al dente σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

  2. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό γουόκ βάζω το ελαιόλαδο και το βούτυρο να ζεσταθούν μέχρι να καπνίσουν. Ρίχνω όλα τα λαχανικά, πασπαλίζω με το κάρι και την πάπρικα και σοτάρω σε δυνατή φωτιά για 10-12 λεπτά, χωρίς να ανακατεύω. Απλά ανακινώ τακτικά το γουόκ μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν τα λαχανικά αλλά όχι εντελώς, θέλω να παραμείνουν τραγανά. Σβήνω με το ξύδι και ανακινώ δυνατά.

  3. Μόλις βράσει το σπαγγέτι, με μια λαβίδα το μεταφέρω από τη κατσαρόλα στο γουόκ. Ανακινώ καλά το τηγάνι και προσθέτω τις αντζούγιες. Αποσύρω από τη φωτιά και πασπαλίζω με τον βασιλικό και τη ρίγανη. Σερβίρω αμέσως.

    Σπαγγέτι με αντζούγιες και λαχανικά
Keywords: σπαγγέτι αντζούγιες λαχανικά

1 Comment

  1. Excellent!