προορισμός…γεύση!

DR ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Ένα πιάτο εναλλακτικό, πλήρες και κυρίως θρεπτικό! Τα ζυμαρικά αποτελούν τρόφιμο πλούσιας θρεπτικής αξίας λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, αλλά και σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β…

Prep Time 5 min Cook Time 20 min Rest Time 30 min Total Time 55 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζω τις πέννες αλ ντέντε

  2. Τις στραγγίζω και τις κρατάω στην άκρη

  3. Επαναφέρω την κατσαρόλα στη φωτιά και ρίχνω το βούτυρο να λιώσει

  4. Προσθέτω το σκόρδο και σοτάρω για 1-2 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει

  5. Ρίχνω την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το τυρί κρέμα και ανακατεύω μέχρι να λιώσει το τυρί

  6. Αφήνω την κρέμα να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει

  7. Προσθέτω το σπανάκι, την μοτσαρέλα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύω για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι

  8. Τέλος, ρίχνω τις πέννες και ανακατεύω καλά

  9. Σερβίρω αμέσως πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι

author-sign

Δείτε επίσης...