προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Cook Time 10 λεπ Total Time 20 λεπτά. Servings: 2

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Πλένω καλά τα λαχανικά (καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμύδι) και τα κόβω σε μικρούς κύβους, περίπου στο μέγεθος του αρακά. Θα πρέπει όλα να έχουν το ίδιο μέγεθος.

  2. Βράζω τα τορτελίνι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού. Βάζω ένα βαθύ γουόκ ή τηγάνι στη φωτιά και ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Ρίχνω όλα τα λαχανικά και τον αρακά, αλατίζω και σοτάρω για 12-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

  3. Βγάζω με τρυπητή κουτάλα τα τορτελίνια και τα μεταφέρω απευθείας στο γουόκ (θα μεταφέρω και λίγο από το νερό του βρασμού το οποίο και θέλω), δυναμώνω τη φωτιά και ανακινώ δυνατά το γουόκ για 3-4 λεπτά. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και φρέσκο θυμάρι και σερβίρω αμέσως.

Keywords: τορτελίνια πριμαβέρα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση