προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 10 λεπ Cook Time 30 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολάκι ανακατεύω το ψιλοκομμένο σκόρδο και τη μουστάρδα.

  2. Βάζω ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά να κάψει καλά. Ρίχνω το ελαιόλαδο και μόλις καπνίσει προσθέτω τα μανιτάρια. Σοτάρω σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους και να ροδίσουν. Σβήνω με το κρασί και αφήνω να βράσει για 2 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτω το μίγμα της μουστάρδας, αλατίζω και προσθέτω το ροζ πιπέρι. Ανακατεύω καλά και αδειάζω σε πιατέλα. Πασπαλίζω με κόλιανδρο ή μαϊντανό και σερβίρω.

Keywords: μανιταρια σκορδοκρασατα

1 Comment

  1. Really good!

Απάντηση