προορισμός…γεύση!

Ζωμός κρέατος
0 Add to Favorites
5 από 1 αξιολόγηση

Ζωμός κρέατος

Prep Time 15 λεπ Cook Time 1 ώρα Rest Time 2 ώρα Total Time 3 ώρες 15 λεπτά.

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Ρίχνω όλα τα υλικά σε µια μεγάλη κατσαρόλα και τα βράζω για περίπου 1 ώρα.

  2. Σουρώνω το ζωµό και τον αφήνω στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον, ώστε να παγώσει στην επιφάνεια το λίπος, το οποίο θα αφαιρέσω µετά με ένα κουτάλι.

  3. Τον χρησιμοποιώ αμέσως στη συνταγή μου ή τον φυλάω στην κατάψυξη, για αρκετούς μήνες, μοιρασμένο σε νάιλον σακουλάκια, καλά δεμένα ή σε πλαστικά ταπεράκια.

Keywords: ζωμος κρεατοσ

1 Comment

  1. Supreme

Απάντηση