προορισμός…γεύση!

Σπαγγέτι με πέστο άνηθου και σολομό κονσέρβας
1 Add to Favorites
5 από 1 αξιολόγηση

Σπαγγέτι με πέστο άνηθου και σολομό κονσέρβας

Prep Time 15 λεπ Cook Time 10 λεπ Total Time 25 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Για το πέστο άνηθου

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για το πέστο

  1. Βάζω όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή στο μούλτι και τα πολτοποιώ, μέχρι να γίνουν μια πυκνή πάστα.

Για τα σπαγγέτι

  1. Βράζω τα σπαγγέτι αλ ντέντε σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζω και τα περιχύνω με άφθονο καυτό νερό (όχι με αυτό που τα έβρασα).

  2. Τα μεταφέρω σε μια μεγάλη σαλατιέρα, προσθέτω το γιαούρτι και το πέστο άνηθου και ανακατεύω πολύ καλά και προσθέτω άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκορπίζω από πάνω τον κομματιασμένο σολομό και σερβίρω αμέσως.

Keywords: σπαγγέτι με πέστο άνηθου,σολομό κονσέρβας

1 Comment

Απάντηση