προορισμός…γεύση!

Σπαγγέτι με πέστο άνηθου και σολομό κονσέρβας

Σπαγγέτι με πέστο άνηθου και σολομό κονσέρβας

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 15 mins Cook Time 10 mins Total Time 25 mins Servings: 4

Υλικά

Για το πέστο άνηθου

Εκτέλεση

Video
Off On

Για το πέστο

  1. Βάζω όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή στο μούλτι και τα πολτοποιώ, μέχρι να γίνουν μια πυκνή πάστα.

Για τα σπαγγέτι

  1. Βράζω τα σπαγγέτι αλ ντέντε σε άφθονο αλατισμένο νερό, τα στραγγίζω και τα περιχύνω με άφθονο καυτό νερό (όχι με αυτό που τα έβρασα).

  2. Τα μεταφέρω σε μια μεγάλη σαλατιέρα, προσθέτω το γιαούρτι και το πέστο άνηθου και ανακατεύω πολύ καλά και προσθέτω άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σκορπίζω από πάνω τον κομματιασμένο σολομό και σερβίρω αμέσως.

Keywords: σπαγγέτι με πέστο άνηθου,σολομό κονσέρβας

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    Yummy