προορισμός…γεύση!

Prep Time 5 λεπ Cook Time 18 λεπ Rest Time 10 λεπ Total Time 33 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω το κρεμμύδι για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτω το ρύζι, ανακατεύω μερικές φορές μέχρι να γυαλίσουν οι κόκκοι του και σβήνω με το ζεστό νερό (ή το ζωμό).

  2. Ρίχνω λίγο αλάτι και, όταν το υγρό πάρει βράση χαμηλώνω τη φωτιά και μαγειρεύω για 15 - 18 λεπτά, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλο το υγρό (θα σχηματιστούν μικρές τρύπες στην επιφάνεια).

  3. Αποσύρω από τη φωτιά, σκεπάζω την κατσαρόλα με ένα καθαρό πανί και μετά με το καπάκι της και αφήνω κατά μέρος για 10 λεπτά.

Keywords: πιλαφι με κρεμμυδια

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Yummy

Απάντηση