προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Cook Time 40 λεπ Total Time 50 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βράζω τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό, ακολουθώντας το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία τους. Τα στραγγίζω και κρατάω κατά μέρος 1 φλιτζ. τσαγιού από το νερό τους.

  2. Καθαρίζω τα μανιτάρια με ένα καθαρό, νοτισμένο πανάκι. Κόβω τα μεγάλα άσπρα μανιτάρια στη μέση και τα πλευρότους σε μέτρια κομμάτια.

  3. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά και τηγανίζω τα μανιτάρια (λευκά και πλευρότους ανακατεμένα) μέχρι να σωθούν τα υγρά που θα βγάλουν να ροδίσουν. Προσθέτω το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρω για άλλα 2 λεπτά, ανακατεύοντας. Νοστιμίζω με αλάτι και πιπέρι και αρωματίζω με το μοσχοκάρυδο. Ανακατεύω και αποσύρω από τη φωτιά.

  4. Προσθέτω το μαϊντανό και τα στραγγισμένα ζυμαρικά, μαζί με το νερό τους που κράτησα κατά μέρος. Ρίχνω το μείγμα γάλακτος-γιαουρτιού, βάζω ξανά την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύω για άλλα 1 - 2 λεπτά, ανακατεύοντας καλά, μέχρι η σάλτσα να δέσει.

  5. Σερβίρω αμέσως και πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το τυρί.

Keywords: σπαγγέτι με σάλτσα μανιταριών

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Απάντηση