προορισμός…γεύση!

Σπαγγέτι με τόνο κονσέρβας και λιαστές ντομάτες

Σπαγγέτι με τόνο κονσέρβας και λιαστές ντομάτες

4 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 15 mins Cook Time 10 mins Total Time 25 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Βράζω τα σπαγγέτι αλ ντέντε, σε άφθονο αλατισμένο νερό, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζω και τα αφήνω κατά μέρος.

  2. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ρίχνω τον κομματιασμένο τόνο, τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες, την κάππαρη, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω καλά.

  3. Αδειάζω και σκουπίζω καλά την κατσαρόλα στην οποία έβρασα τα ζυμαρικά. Ρίχνω εκεί το μείγμα τόνου, καθώς και το τριμμένο τυρί. Προσθέτω τα στραγγισμένα ζυμαρικά και ανακατεύω πολύ καλά, με δύο πιρούνες, ώστε να μην κομματιάσω περισσότερο τον τόνο.

  4. Ξεφλουδίζω τα αυγά, τα κόβω στα τέσσερα και βάζω από 4 κομμάτια σε κάθε πιάτο. Πασπαλίζω με το ξύσμα λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρω αμέσως.

Keywords: σπαγγέτι με τόνο κονσέρβας,λιαστές ντομάτες

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Exciting!