προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 10 λεπ Total Time 25 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βράζω τα σπαγγέτι αλ ντέντε, σε άφθονο αλατισμένο νερό, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζω και τα αφήνω κατά μέρος.

  2. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ρίχνω τον κομματιασμένο τόνο, τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες, την κάππαρη, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω καλά.

  3. Αδειάζω και σκουπίζω καλά την κατσαρόλα στην οποία έβρασα τα ζυμαρικά. Ρίχνω εκεί το μείγμα τόνου, καθώς και το τριμμένο τυρί. Προσθέτω τα στραγγισμένα ζυμαρικά και ανακατεύω πολύ καλά, με δύο πιρούνες, ώστε να μην κομματιάσω περισσότερο τον τόνο.

  4. Ξεφλουδίζω τα αυγά, τα κόβω στα τέσσερα και βάζω από 4 κομμάτια σε κάθε πιάτο. Πασπαλίζω με το ξύσμα λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρω αμέσως.

Keywords: σπαγγέτι με τόνο κονσέρβας,λιαστές ντομάτες

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση