προορισμός…γεύση!

Πανεύκολη τουρτίτσα με υπέροχο παγωτό δωδώνη. Απαλό παγωτό με τραγανό παστέλι και τη γλύκα των ροδάκινων.

pinit
0 Add to Favorites

ΤΟΥΡΤΑ COOKIE CRUNCH ΜΕ ΠΑΣΤΕΛΙ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

Prep Time 20 min Rest Time 4 hour Total Time 4 hrs 20 mins Servings: 6

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Bγάζω το παγωτό από την κατάψυξη και το αφήνω για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει λίγο

  2. Βάζω σε ένα μπολ το τριμμένο παστέλι, τα μπισκότα, το σιρόπι της κονσέρβας και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύω καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα

  3. Παίρνω μια μεγάλη σαλατιέρα και την ντύνω με μεμβράνη (φροντίζω να εξέχει αρκετά από το σκεύος)

  4. Βάζω τη μισή ποσότητα παγωτού και την ισιώνω με ένα κουτάλι

  5. Προσθέτω τη μισή ποσότητα από τα πολτοποιημένα ροδάκινα και τη μισή ποσότητα από τα νεκταρίνια

  6. Σκεπάζω με το υπόλοιπο παγωτό και τις υπόλοιπες ποσότητα των φρούτων (πολτό και νεκταρίνια)

  7. Τέλος, απλώνω την πάστα με το παστέλι και τα μπισκότα και πιέζω καλά για να δημιουργήσω μια ωραία βάση

  8. Σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στην κατάψυξη για 3-4 ώρες

  9. Ξεφορμάρω με τη βοήθεια της μεμβράνης και στολίζω με λίγα σπασμένα παστέλια

author-sign

Δείτε επίσης...