προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 30 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 50 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τα μανιτάρια

Για την κρέμα αντζούγιας

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για την κρέμα αντζούγιας

  1. Χτυπάω στο μπλέντερ στην αρχή το ψωμί με τα κουκουνάρια και το ξύδι. Μόλις γίνουν κρέμα αποσύρω και προσθέτω τις αντζούγιες λιωμένες με το πιρούνι. Ρίχνω σιγά σιγά το ελαιόλαδο ενώ ανακατεύω συνεχώς. Μόλις ομογενοποιηθεί το μίγμα προσθέτω και το μαϊντανό, αλατοπιπερώνω και ανακατεύω καλά. Αν το μείγμα είναι πολύ σφιχτό, προσθέτω ελάχιστο νεράκι. Ανακατεύω και σερβίρω.

Για τα μανιτάρια

  1. Σκουπίζω καλά τα μανιτάρια με ένα νωπό πανί. Σε ένα μπολ ανακατεύω τα αυγά, το γάλα, την πάπρικα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

  2. Βάζω τις τριμμένες φρυγανιές σε ένα δεύτερο μπολ.
    Βάζω αρκετό ηλιέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι να ζεσταθεί καλά.

  3. Ρίχνω λίγα λίγα τα μανιτάρια στο μίγμα των αυγών και στη συνέχεια τα πανάρω στις φρυγανιές. Χαμηλώνω τη φωτιά σε μέτρια και τηγανίζω τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν καλά. Τα μεταφέρω σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν και τα σερβίρω με το πέστο αντζούγιας.

Keywords: μανιταρια πανε κρεμα αντζουγιας

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση