προορισμός…γεύση!

Ελάχιστα υλικά αλλά από τα πιο εύκολα και νόστιμα μπισκότα που θα δοκιμάσετε. Δεν περιέχουν γλουτένη, λακτόζη και ζάχαρη. Είναι η τέλεια επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή ή έχουν κάποια δυσανεξία.

Prep Time 5 min Cook Time 10 min Rest Time 15 min Total Time 30 mins Servings: 14

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 160°C με αέρα

  2. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί μια λαμαρίνα του φούρνου

  3. Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το ταχίνι, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια και ζεσταίνω σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να ενωθούν

  4. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω το μείγμα 15 λεπτά να κρυώσει

  5. Σε ένα μπολ βάζω την πούδρα αμυγδάλου

  6. Προσθέτω το μείγμα με το ταχίνι και ανακατεύω

  7. Πλάθω μικρά μπαλάκια και τα τοποθετώ στη λαμαρίνα

  8. Πιέζω λίγο για να γίνουν πιο πλατιά και πασπαλίζω με λίγα ψιλοκομμένα φυστίκια

  9. Ψήνω στο φούρνο για 10 λεπτά

  10. Σβήνω το φούρνο και τα αφήνω για 5 λεπτά ακόμη

  11. Αποσύρω από το φούρνο και τα αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν

Did you make this recipe?

Recipe Card powered by Delicious Recipes

Δείτε επίσης...