προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Prep Time 15 λεπ Cook Time 4 ώρα Total Time 4 ώρες 15 λεπτά. Best Season: Καλοκαίρι

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Κόβω τα ντοματίνια στη μέση και με ένα κουταλάκι αφαιρώ την ψίχα τους. Τα τοποθετώ σε λαμαρίνες στρωμένες με αντικολλητικό χαρτί με το κομμένο μέρος προς τα πάνω. Πασπαλίζω με θαλασσινό αλάτι και βάζω τις λαμαρίνες στο φούρνο. Ανάβω τη θερμοκρασία στους 100°C και τα αφήνω να στεγνώσουν για 3-4 ώρες.

  2. Βγάζω τα ντοματάκια από το φούρνο τα αφήνω να κρυώσουν και τα μεταφέρω σε βάζα. Μοιράζω το πετιμέζι, το σκόρδο, τη ρίγανη και γεμίζω τα βάζα με ελαιόλαδο.

Keywords: λιαστά ντοματίνια, ντοματίνια στο φούρνο,λιαστά ντοματίνια στο φούρνο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Excellent!

Απάντηση