προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 30 λεπ Total Time 45 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύω τα μπαστουνάκια της κολοκύθας, το πετιμέζι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
    Στρώνω αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψάκι και αδειάζω εκεί τα μπαστουνάκια. Ψήνω για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν προσέχοντας να μη λιώσουν.
    Βγάζω το ταψάκι από το φούρνο και αφήνω την κολοκύθα να κρυώσει.

  2. Απλώνω μια φέτα προσούτο Ευρυτανίας και βάζω ένα μπαστουνάκι κολοκύθας στην άκρη. Τυλίγω απαλά και τοποθετώ σε πιατέλα. Πασπαλίζω με λίγο πιπέρι, ραντίζω με λίγο πετιμέζι και σερβίρω.

Keywords: ρολακια κολοκυθας με προσουτο ευρυτανιασ

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Exceptional!

Απάντηση