προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 20 λεπ Cook Time 45 λεπ Total Time 1 ώρα 5 λεπτά. Servings: 6 Best Season: Καλοκαίρι

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρω τα φασολάκια, τα κολοκυθάκια και τις πατάτες για 8-10 λεπτά ανακατεύοντας. Προσθέτω το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα για 2 λεπτά ακόμη. Σβήνω με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτω τις τριμμένες ντομάτες, τον πελτέ, το πετιμέζι, την κανέλα, το τζίντζερ, το μπαχάρι και την πάπρικα. Αλατοπιπερώνω και ρίχνω το ζωμό. Αφήνω τα λαχανικά να βράσουν για 45 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με τη σαλτσούλα τους.

  2. Αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω τον δυόσμο. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: λαχανικά, καλοκαιρινά, γιαχνί,λαχανικά καλορινά γιαχνί

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Απάντηση