προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Rest Time 3 ώρα Total Time 3 ώρες 20 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μεγάλο μπολ με κρύο νερό και τα αφήνω για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
    Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάζω να βράσει ο ζωμός λαχανικών και, όταν κοχλάσει, αποσύρω από τη φωτιά. Στύβω καλά τα φύλλα ζελατίνης, τα ρίχνω στον ζεστό ζωμό μαζί με την κέτσαπ και ανακατεύω, μέχρι τα φύλλα να διαλυθούν.

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω τις γαρίδες με ον άνηθο και μοιράζω το μείγμα σε γυάλινα ποτήρια (κατά προτίμηση χαμηλά, του ουίσκι), κατά τα 2/3 τους. Συμπληρώνω με το ζωμό γεμίζοντας τα ποτήρια σχεδόν μέχρι επάνω. Τα βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες, μέχρι ο ζωμός να στερεοποιηθεί εντελώς και να γίνει σαν ζελέ.
    Σερβίρω τα ζελέ μέσα στα ποτήρια.

Keywords: γαριδες με ανηθο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Excellent!

Απάντηση