προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 15 λεπ Total Time 30 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνω το μισό ελαιόλαδο και βάζω  τα κρεμμύδια με το φινόκιο, αλατοπιπερώνω και τα αφήνω να μαλακώσουν σε μέτρια φωτιά. Μετά από 5-6 λεπτά προσθέτω και τις ντομάτες. Τα σοτάρω όλα μαζί για 5-6 λεπτά ακόμη και τα  πασπαλίζω με την καστανή ζάχαρη.  Μετά από 3 λεπτά αποσύρω από τη φωτιά. Προσθέτω τις λιαστές ντομάτες. Ανακατεύω  μαλακά. Μεταφέρω το μίγμα σε ένα μπολ και καθαρίζω το τηγάνι.

  2. Χαράζω με μαχαιράκι τη ράχη στις γαρίδες και αφαιρώ το εντεράκι. Αλατοπιπερώνω. Ζεσταίνω το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο ίδιο τηγάνι και ρίχνω τις καθαρισμένες γαρίδες. Ροδίζω τις γαρίδες 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Πασπαλίζω με τους μαραθόσπορους και σβήνω με το ούζο. Προσθέτω το μίγμα με το φινόκιο, τα κυβάκια φέτας  και τον άνηθο. Ανακινώ το τηγάνι για 2 λεπτά πάνω στη φωτιά και αποσύρω. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: γαριδες σοτε με ουζο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση