προορισμός…γεύση!

Φρουτάλια με χωριάτικο ριγανάτο λουκάνικο

Φρουτάλια με χωριάτικο ριγανάτο λουκάνικο

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 20 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολ χτυπάω τα αυγά με το γάλα μέσα στο οποίο έχω διαλύσει το κορν φλάουρ. Προσθέτω τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνω και ανακατεύω.

  2. Παίρνω ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με μεταλλικό χερούλι (γιατί θα πρέπει να τελειώσω τη φρουτάλια στο φούρνο) και το βάζω στη φωτιά. Βάζω μέσα το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ρίχνω το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια, τις πατάτες και την πάπρικα. Αλατοπιπερώνω και αφήνω για 5 λεπτά να σοταριστούν. Κατόπιν, αφαιρώ από το τηγάνι τα λαχανικά και βάζω το λουκάνικο. Το ροδίζω και από τις δυο πλευρές για 2-3 λεπτά. Επαναφέρω στο τηγάνι τα λαχανικά και τέλος ρίχνω το μίγμα των αυγών.

  3. Αφήνω την φρουτάλια σε μέτρια φωτιά να σφίξει η κάτω πλευρά που εφάπτεται στο τηγάνι και αμέσως μετά μεταφέρω το τηγάνι σε προθερμασμένο φούρνο για 8-10 λεπτά μέχρι να πήξει και να φουσκώσει και το πάνω μέρος.
    Αποσύρω από το φούρνο και σερβίρω αμέσως.

Keywords: φρουταλια με χωριατικο ριγανατο λουκανικο

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. gargorg

    Wow, this amazing!

  1. gargorg

    Wow, this amazing!