προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 mins Cook Time 50 mins Total Time 1 hr Δυσκολία: Beginner Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 190°C αερόθερμο. Βουτυρώνω ελαφρά μια λαμαρίνα 30x40 εκ., και στρώνω με αντικολλητικό χαρτί.

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω τα τριμμένα κολοκύθια, τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέτω την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, τη μοτσαρέλα, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την πούδρα αμυγδάλου, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένας σφιχτός χυλός.

  3. Αδειάζω το μείγμα στη λαμαρίνα, ισιώνω με ένα κουτάλι, σκορπίζω τα ντοματίνια, τις φέτες κολοκυθιού, το δεντρολίβανο και το λιωμένο βούτυρο. Σκεπάζω τη λαμαρίνα με αλουμινόχαρτο και ψήνω για 40 λεπτά. Αφαιρώ το αλουμινόχαρτο και συνεχίζω το ψήσιμο για 10-15 λεπτά ακόμη μέχρι να ροδίσει.

Keywords: φοκάτσια, κολοκύθια, ντοματίνια, κρέμα γάλακτος, μοτσαρέλα,
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *