προορισμός…γεύση!

Το αγαπημένο μας cheesecake τώρα και σε μίνι μπουκίτσες με γεύση σοκολάτας. Τα παιδιά θα το λατρέψουν, αλλά και οι μεγάλοι δεν θα αντισταθούν!

Prep Time 30 mins Cook Time 25 mins Rest Time 4 hrs Total Time 4 hrs 55 mins Servings: 12

Υλικά

Για την κρέμα

Για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Video
Off On

Για τις βάσεις

  1. Βάζω τα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο στο μπλέντερ και τα πολτοποιώ καλά. Μοιράζω το μείγμα σε 12 θήκες για μάφινς και πιέζω με ένα κουτάλι για να γίνουν συμπαγής και ισόπαχες.

Για τα cheesecakes

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 140°C στις αντιστάσεις. Λιώνω την κουβερτούρα στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί. Προσθέτω την μισή κρέμα γάλακτος και ανακατεύω καλά.

  2. Βάζω στην κουζινομηχανή το τυρί κρέμα και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτω την ζάχαρη, την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος, την βανίλια και το αλάτι και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα. Σταματάω την κουζινομηχανή και προσθέτω το μείγμα σοκολάτας και τα αυγά και ανακατεύω με μια σπάτουλα.

  3. Μοιράζω το μείγμα στις βάσεις και ψήνω στο φούρνο για 25 λεπτά. Βγάζω από το φούρνο τα αφήνω να κρυώσουν, τα ξεφορμάρω και τα μεταφέρω στο ψυγείο για 4 ώρες.

  4. Λιώνω λίγη κουβερτούρα και διακοσμώ με μικρές γραμμές. Σκορπίζω λίγες φλοίδες σοκολάτας και σερβίρω αμέσως.

Keywords: mini cheesecakes σοκολατένια

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. germar

    Supreme