προορισμός…γεύση!

Σαλάτα με ωμά κολοκυθάκια και ξύσμα πορτοκαλιού

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Total Time 10 mins Servings: 4 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Πλένω καλά τα κολοκυθάκια και κόβω τις άκρες τους. Τα κόβω σε πολύ λεπτές, σχεδόν διάφανες στρογγυλές φέτες. Ο καλύτερος τρόπος να τις κόψω έτσι είναι στην ειδική πλευρά του τρίφτη ή με το εργαλείο «μαντολίνο».

  2. Βάζω τις φέτες σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτω το κρεμμύδι. Ανακατεύω καλά. 
    Προσθέτω το δυόσμο, το χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύω απαλά και σερβίρω αμέσως.

Keywords: στα ωμα κολοκυθακια ξυσμα πορτοκαλιου

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    Supreme