προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Total Time 10 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Κόβω το καρπούζι σε φέτες πάχους 2- 2 ½ εκ. και με ένα τετράγωνο τσέρκι 5x5 εκ. κόβω την κάθε φέτα σε κύβους. Κόβω την φέτα σε κύβους μικρότερους από αυτούς του καρπουζιού.

  2. Σε μια μεγάλη πιατέλα βάζω τους κύβους καρπουζιού και τοποθετώ από πάνω έναν κύβο φέτας. Μοιράζω τον δυόσμο, τα ντοματίνια, την κάππαρη και τις ελιές. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ραντίζω με το ελαιόλαδο και το πετιμέζι.

    Σερβίρω αμέσως με μικρά παξιμαδάκια.

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Απίθανη και δροσερή, καλοκαιρινός συνδυασμός καρπουζιού και φέτας

Απάντηση