προορισμός…γεύση!

Prep Time 30 λεπ Rest Time 5 ώρα Total Time 5 ώρες 30 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 6 Best Season: Καλοκαίρι

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολ, φτιάχνω, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τη μια συσκευασία ζελέ κεράσι. Αφήνω για λίγο να κρυώσει και προσθέτω το μισό γιαούρτι (200 γρ.). Ανακατεύω απαλά μέχρι να ενωθούν πλήρως τα δύο μίγματα και μοιράζω σε 3 ποτήρια, γεμίζοντάς τα μέχρι λίγο πάνω από τη μέση.

  2. Επαναλαμβάνω τη διαδικασία με τη μία συσκευασία ζελέ φράουλας και γεμίζω τα άλλα 3 ποτήρια, επίσης μέχρι λίγο πάνω από τη μέση.

  3. Βάζω τα ποτήρια στο ψυγείο και τα αφήνω να παγώσουν και να σφίξουν για 2 ώρες.

  4. Σε ένα μπολ φτιάχνω τη δεύτερη συσκευασία ζελέ κεράσι, ακολουθώντας τις οδηγίες του κουτιού. Το αφήνω να κρυώσει λίγο. Βγάζω από το ψυγείο τα 3 ποτήρια με το μίγμα γιαούρτι-κεράσι και με προσοχή (χρησιμοποιώ κουτάλι) μοιράζω το υγρό ζελέ επάνω στην κρέμα. Βυθίζω λίγα ολόκληρα κεράσια στο ζελέ και ξαναβάζω τα ποτήρια στο ψυγείο.

  5. Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία και με το ζελέ φράουλα.
    Αφήνω τα ποτήρια στο ψυγείο για 3 ώρες, μέχρι να πήξει εντελώς το ζελέ και σερβίρω.

Keywords: ζελε γιαουρτι σε δυο γευσεις

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Exciting!

Απάντηση