προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Cook Time 10 λεπ Rest Time 1 ώρα Total Time 1 ώρα 10 λεπτά. Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Βάζω στον κάδο του μπλέντερ τα τυριά (μανούρι, κατίκι και φέτα) και τα πολτοποιούμε σε μέτρια προς χαμηλή ένταση, μέχρι να ενωθούν και να φτιάξουν ένα πυκνό μείγμα.

    blank
  2. Χωρίς να σταματήσω τη λειτουργία του μπλέντερ αρχίζω να ρίχνω σταδιακά το λάδι. Χτυπάμε συνεχώς μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και απαλό. Στη συνέχεια ρίχνω την πιπερίτσα, τη πάπρικα και το βαλσαμικό ξίδι με μέλι και συνεχίζω το χτύπημα για 1 λεπτό, μέχρι να ενωθούν πλήρως όλα τα υλικά.

    blank
  3. Μεταφέρω την τυροκαυτερή σε ένα μπολ, προσθέτω τις ψιλοκομμένες πιπερίτσες, δοκιμάζουμε και, αν χρειάζεται, αλατίζω και ανακατεύω. Σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζω για 1 ώρα στο ψυγείο, πριν σερβίρω.

    blank
Keywords: τυροκαυτερη σπιτικη

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Απάντηση