προορισμός…γεύση!

Prep Time 30 λεπ Rest Time 5 ώρα Total Time 5 ώρες 30 λεπτά. Servings: 10

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Κόβω 300 γρ. από τις φράουλες σε μικρά κομματάκια. Χτυπάω την κρέμα γάλακτος με το μίξερ μέχρι να φτιάξω σφικτή σαντιγί. Σε ένα άλλο, καθαρό και στεγνό μπολ χτυπάω τα ασπράδια σε σφικτή μαρέγκα.

  2. Ζεσταίνω τη ζάχαρη και το νερό σε κατσαρολάκι και φτιάχνουμε ένα σιρόπι. Προσθέτω το σιρόπι στην μαρέγκα, με προσοχή, ανακατεύοντας απαλά και χτυπάω λίγο ακόμη με το μίξερ, σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

  3. Προσθέτω στη μαρέγκα  τη σαντιγί και τους θρυμματισμένους μπεζέδες και ανακατεύω με μια σπάτουλα, με ανάλαφρες κινήσεις, μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

  4. Τοποθετώ ένα τσέρκι (ή ένα στρογγυλό ταψάκι με αποσπώμενα τοιχώματα) και διάμετρο 22 - 24 εκ. σε μια μεγάλη πιατέλα, στην οποία έχω στρώσει λαδόκολλα. Αδειάζω στο τσέρκι (ή στο ταψάκι) στο μείγμα που ετοίμασα και τοποθετώ στην κατάψυξη για 4 - 5 ώρες, μέχρι να σφίξει καλά.

Keywords: τούρτα παγωτό πάβλοβα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Tastes great!

Απάντηση