προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 30 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 50 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω τα λαχανικά ενώ τα αλατίζω ελαφρώς μέχρι να πάρουν χρώμα. Αποσύρω το τηγάνι από τη φωτιά.
    Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.

  2. Ετοιμάζω 4 κομμάτια λαδόκολλας διαστάσεων 23x23 εκ. Μοιράζω το μίγμα του τηγανιού στις λαδόκολλες και προσθέτω σε κάθε μερίδα από 4-5 φετάκια σουτζούκι πολίτικο Sary και από 3 κλαράκια φρέσκια ρίγανη. Περιχύνω την κάθε μερίδα με λίγο βαλσαμικό, πιπερώνω και κλείνω τα πακετάκια σαν πουγκάκια.

  3. Τα τοποθετώ σε ταψάκι και τα ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά. Αποσύρω το ταψί από το φούρνο και σερβίρω το κάθε ένα πουγκάκι σε πιάτο.

Keywords: σουτζουκι πολιτικο λαχανικα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Excellent!

Απάντηση