προορισμός…γεύση!

Το αργίτικο πεπόνι (με καταγωγή από την Αργολίδα) είναι πολύ αρωματικό πεπόνι με μακρουλό σχήμα και μυτερές άρκες. Το άνυδρο πεπόνι Πάρου ή αλλιώς «μπανάνα» είναι μια ξερική ποικιλία με σφιχτή σάρκα και βαθύ πορτοκαλί χρώμα…

σαλάτα με πεπόνι pinit
0 Add to Favorites
Prep Time 15 min Rest Time 30 min Total Time 45 mins Servings: 4

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Κόβω τα δύο πεπόνι, αφαιρώ τα σπόρια τους και τα κόβω σε λεπτές φέτες

  2. Πλένω καλά το αγγούρι και το κόβω σε λεπτές φέτες με τη φλούδα του

  3. Στρώνω τις φέτες πεπονιού, χρωματικά εναλλάξ, μαζί με τις φέτες αγγουριού

  4. Θρυμματίζω τη φέτα και την σκορπίζω σε όλη την επιφάνεια μαζί με το τσίλι

  5. Αλατοπιπερώνω και ραντίζω με το ελαιόλαδο

  6. Σκορπίζω τα φύλλα βασιλικού και σερβίρω αμέσως

author-sign

Δείτε επίσης...