προορισμός…γεύση!

Ελιές γεμιστές, με καππαρόφυλλα και μπούκοβο

Ελιές γεμιστές, με καππαρόφυλλα και μπούκοβο

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 10 mins Rest Time 2 hrs Total Time 2 hrs 10 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τις ελιές και όλα τα υπόλοιπα υλικά (το μπούκοβο, τα καππαρόφυλλα, το μαϊντανό, το λάδι και το ξίδι) και ανακατεύω πολύ καλά.

  2. Σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το βάζω για 2 ώρες στο ψυγείο για να αναμειχθούν τα αρώματα.
    Τις σερβίρω μαζί με τη μαρινάδα τους.

Keywords: ελιες γεμιστεσ

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. gargorg

    Excellent!