προορισμός…γεύση!

Σαλάτα με μανιτάρια και λαδολέμονο άνηθου

4 από 1 αξιολόγηση
Prep Time 20 λεπ Total Time 20 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για το λαδολέμονο άνηθου

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Κόβω τη σκληρή άκρη από το κοτσανάκι κάθε μανιταριού και μετά κόβω τα μανιτάρια σε λεπτά φετάκια. Τα στρώνω σε μια μεγάλη ρηχή πιατέλα.

Βινεγκρέτ

  1. Χτυπάω στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, τον άνηθο, το κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να γίνουν μια λεία και πυκνή σάλτσα. Προσθέτω το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και ανακατεύω.
    Περιχύνω τα μανιτάρια και σερβίρω αμέσως.

Keywords: στα μανιταρια λαδολεμονο ανηθου

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση