προορισμός…γεύση!

Σαλάτα με μανιτάρια και λαδολέμονο άνηθου

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 20 mins Total Time 20 mins Δυσκολία: Beginner Servings: 4 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Για το λαδολέμονο άνηθου

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Κόβω τη σκληρή άκρη από το κοτσανάκι κάθε μανιταριού και μετά κόβω τα μανιτάρια σε λεπτά φετάκια. Τα στρώνω σε μια μεγάλη ρηχή πιατέλα.

Βινεγκρέτ

  1. Χτυπάω στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, τον άνηθο, το κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να γίνουν μια λεία και πυκνή σάλτσα. Προσθέτω το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και ανακατεύω.
    Περιχύνω τα μανιτάρια και σερβίρω αμέσως.

Keywords: στα μανιταρια λαδολεμονο ανηθου

User Reviews

4 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. madelainecota32

    Mouth-watering