προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 30 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 6 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω σε μια κατσαρόλα το φρέσκο γάλα, το γάλα καρύδας, το κάρδαμο και το σαφράν. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και αφήνω τα γάλατα να πάρουν 1-2 βράσεις. Ρίχνω την ζάχαρη, ανακατεύω και προσθέτω την κρέμα καρύδας. Αφήνω να πάρει βράση το μείγμα και προσθέτω το ρύζι. Ανακατεύω καλά, χαμηλώνω τη φωτιά και αφήνω να βράσει για 20 λεπτά μέχρι το ρύζι να απορροφήσει τα υγρά και να δημιουργηθεί μια ωραία κρέμα. Αποσύρω από τη φωτιά, προσθέτω το ινδοκάρυδο, τα κόκκινα φρούτα και τα αμύγδαλα.

    Σερβίρω αμέσως.

Keywords: πουτιγκα ρυζιου κοκκινα φρουτα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...