προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 20 λεπ Cook Time 45 λεπ Total Time 1 ώρα 5 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

Παστουρμαδόπιτα, Πίτα Καισάρειας, Παστουρμανλί

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Κόβω τις ντομάτες σε λεπτές ροδέλες και αφαιρώ τα σπόρια.
    Λαδώνω ένα ταψάκι και στρώνω 3 φύλλα ζύμης τα οποία λαδώνω ενδιάμεσα. Αραδιάζω τις φετούλες παστουρμά σε όλη την επιφάνεια του φύλλου. Συνεχίζω με τις μισές φετούλες κασέρι, τις ροδέλες ντομάτας και πασπαλίζω με τις λιαστές ντομάτες. Κατόπιν σειρά έχουν οι ροδέλες από τις πιπεριές και τέλος οι υπόλοιπες φέτες κασέρι. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σκεπάζω την πίτα με τα 3 υπόλοιπα φύλλα ενώ δεν ξεχνάω να λαδώσω  ενδιάμεσα. Λαδώνω καλά το τελευταίο φύλλο και πασπαλίζω με μαύρο σουσάμι.

  2. Ψήνω την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 45 λεπτά .
    Σερβίρω την πίτα ζεστή.

Keywords: παστουρμαδοπιτα

1 Comment

  1. Exceptional!

Απάντηση