προορισμός…γεύση!

Prep Time 30 λεπ Cook Time 30 λεπ Total Time 1 ώρα Servings: 30

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολ χτυπάω με το μίξερ τη ζάχαρη με το μαλακωμένο βούτυρο, μέχρι να φτιάξω ένα αφράτο και ανοιχρόχρωμο μείγμα. Ρίχνω ένα-ένα τα αυγά, χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη και στη συνέχεια ρίχνω το ξύσμα λεμονιού (ή πορτοκαλιού), το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα. Ανακατατεύω καλά με μια μαρίζ.

  2. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Με το μείγμα πλάθω κουλουράκια στρογγυλά ή κοτσιδάκια και τα αραδιάζω σε δυο λαμαρίνες φούρνου (ή σε δύο ρηχά ταψιά) στρωμμένες με αντικολλητικό χαρτί. Τα αλείφω με τον κρόκο αυγού και τα πασπαλίζω με το φιλέ αμυγδάλου. Τα ψήνω για 25 - 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Keywords: μπισκοτάκια αμυγδάλου

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Tastes great!

Απάντηση