προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Cook Time 6 λεπ Total Time 16 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Κόβω το κάθε ντοματάκι σε 3 φέτες και τα στρώνω σε μια ταψάκι στρωμένο με χαρτί ψησίματος.

  2. Βάζω στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα φύλλα δυόσμου (εκτός από την κουταλιά που έχω κρατήσει) και τα πολτοποιώ.
    Ραντίζω με λίγο από το αρωματισμένο ελαιόλαδο τα ντοματίνια και πασπαλίζω με χοντρό αλάτι. Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στου γκριλ για 3-4 λεπτά.

  3. Βάζω το ανθότυρο σε ένα μπολ, πασπαλίζω με το μπούκοβο και ανακατεύω με ένα πηρούνι για να θρυμματιστεί το τυρί.
    Συναρμολογώ τα ντοματίνια βάζοντας ανάμεσα στις φέτες 1 κουτ. γλυκού ανθότυρο.

  4. Ρίχνω στο υπόλοιπο αρωματισμένο ελαιόλαδο τον ψιλοκομμένο δυόσμο που έχω κρατήσει, ανακατεύω, ραντίζω τα ντοματίνια και σερβίρω.

Keywords: ντοματινια ψητα με ανθοτυρο

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση