προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 30 λεπτά. Servings: 12

Υλικά

Για το στόλισμα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ, κοσκινίζω μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι και τα αφήνω στην άκρη. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C αερόθερμο. Βουτυρώνω ένα ταψάκι με 12 θήκες για μάφιν (εγώ χρησιμοποίησα φόρμα σιλικόνης με τετράγωνες θηκούλες).

  2. Σε ένα μπολ ανακατεύω με το σύρμα τη ζάχαρη, το λιωμένο βούτυρο, τα αυγά, το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια. Προσθέτω τα στεγνά υλικά και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύω απαλά.

  3. Μοιράζω το μείγμα στις θήκες μάφιν και ψήνω στο φούρνο για 5 λεπτά. Χαμηλώνω τη θερμοκρασία στους 180°C αερόθερμο και συνεχίζω το ψήσιμο για 15 λεπτά ακόμη.

  4. Βγάζω τα μάφιν από το φούρνο, τα μεταφέρω σε σχάρα και τα αφήνω να κρυώσουν. Χτυπάω την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια και την άχνη σε σφιχτή σαντιγί. Μεταφέρω τη σαντιγί σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και φτιάχνω μικρές ροζέτες επάνω στα μάφιν. Βάζω από ένα ράσμπερι και πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη.

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

Απάντηση