προορισμός…γεύση!

λουκάνικα Τζουμαγιάς

\nΜπορεί και το απλό hot dog να αλλάξει όψη. Βάζοντας λουκάνικα Τζουμαγιάς γίνονται πικάντικα και είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψουν όλοι.

xoτντογκ (hotdog) με λουκάνικα τζουμαγιάς και μαγιονέζα pinit
0 Add to Favorites

HOT DOGS ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ

Prep Time 30 min Rest Time 30 min Total Time 1 hr Servings: 12

Ingredients

Εκτέλεση/Instructions

  1. Για την μαγιονέζα: Σε ένα μπολ ρίχνω τους κρόκους, το ξίδι και τη μουστάρδα και τα χτυπάω με το μίξερ χειρός, αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να αναμειχθούν καλά και, σταδιακά, σε μεγαλύτερη ταχύτητα, μέχρι να φτιάξω τελείως ομοιογενές μείγμα

  2. Χωρίς να σταματήσω το μίξερ αρχίζω να ρίχνω το ελαιόλαδο σε πολύ αργή ροή, χτυπώντας ασταμάτητα

  3. Σταδιακά, το μείγμα γίνεται ολοένα και πιο αφράτο, κρεμώδες και ανοιχτόχρωμο, μέχρι που στο τέλος, όταν πια θα έχω ρίξει όλο το ελαιόλαδο, η μαγιονέζα μου θα είναι πολύ αφράτη και βελούδινη

  4. Αν γίνει πιο σφιχτή, ρίχνω μερικές σταγόνες νερό

  5. Νοστιμίζω με αλάτι και πιπέρι

  6. Για τα hot dogs: Ζεσταίνω σε πολύ δυνατή θερμοκρασία ένα τηγάνι με ραβδώσεις

  7. Αλείφω με λίγο ελαιόλαδο τα λουκάνικα Τζουμαγιάς και τα ψήνω, γυρίζοντάς τα τακτικά μέχρι να ροδίσουν σε όλες τις πλευρές

  8. Κόβω τα λουκάνικα στη μέση

  9. Κόβω τα ψωμάκια στη μέση και αλείφω την μία πλευρά με κέτσαπ και την άλλη με μουστάρδα

  10. Βάζω στο κέντρο, μισό ψημένο λουκάνικο και απλώνω μία κουταλιά

  11. gr/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/>σπιτική μαγιονέζα

  12. Σερβίρω αμέσως

author-sign