προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 20 λεπ Rest Time 30 λεπ Total Time 50 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Καλοκαίρι

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνω το νερό με τη ζάχαρη, μέχρι η ζάχαρη να λιώσει. Βράζω σε μέτρια φωτιά για 3 – 4 λεπτά και προσθέτω τα γαρίφαλα. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω το σιρόπι να κρυώσει τελείως.

    blank
  2. Σε μια μεγάλη σαλατιέρα (ή σε ατομικά μπολ) βάζω τα κομμάτια (ή τις μπαλίτσες) από καρπούζι και πεπόνι. Ψιλοκόβω τα φύλλα μέντας ή δυόσμου και τα ρίχνω στη σαλατιέρα. Ανακατεύω απαλά με μια ξύλινη κουτάλα.

    blank
  3. Σουρώνω το κρύο σιρόπι, περιχύνω τη φρουτοσαλάτα και ανακατεύω απαλά. Αφήνω κατά μέρος για 10 λεπτά.

    blank
  4. Σκορπίζω με το κουτάλι τη γρανίτα λεμονιού και σερβίρω αμέσως.

Keywords: Φρουτοσαλάτα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Excellent!

Απάντηση