προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 20 λεπ Rest Time 4 ώρα Total Time 4 ώρες 20 λεπτά. Servings: 6 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύω τα τριμμένα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο, μέχρι να φτιάξω ένα λασπώδες μείγμα. Το απλώνω στον πυθμένα μιας στρογγυλής φόρμας με αποσπώμενα τοιχώματα και διάμετρο 24 - 25 εκ. Το βάζω στο ψυγείο, μέχρι το μείγμα να σφίξει καλά.

  2. Διαλύω τη σκόνη ζελατίνης σε 4 κουτ. σούπας νερό.

  3. Στον κάδο του μίξερ χτυπάω καλά το μανούρι με τη ζάχαρη άχνη και το μέλι, μέχρι να ενωθούν καλά και το μείγμα να γίνει σχετικά αφράτο. Προσθέτω τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος και την κανέλα και χτυπάω για άλλο 1 λεπτό, μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.

  4. Βγάζω τη φόρμα από το ψυγείο και αδειάζω στην παγωμένη βάση μπισκότου το μείγμα του μίξερ, απλώνοντάς το ομοιόμορφα. Σκεπάζω τη φόρμα με διάφανη μεμβράνη και τη βάζω στο ψυγείο για 4 - 5 ώρες, μέχρι το μείγμα να σφίξει καλά.

  5. Βγάζω το τσιζκέικ από το ψυγείο και αφαιρώ προσεκτικά τα τοιχώματα της φόρμας. Απλώνω στην επιφάνεια του γλυκού τα κομματάκια του ακτινίδιου, κόβω σε κομμάτια και σερβίρω αμέσως.

Keywords: cheesecake κανελας μανουρι ακτινιδια

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

2 Comments

  1. Wow, this amazing!

  2. Κωνσταντίνος Παναγιωτιδης says:

    Δεν έχω καταλάβει σε πιο σημείο βάζουμε την ζελατινη

Απάντηση