προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 25 λεπ Total Time 40 λεπτά. Servings: 12

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Παίρνω έναν ειδικό δίσκο για μάφινς με 12 θέσεις και προσαρμόζω στην καθεμία από 1 χάρτινη θήκη για μάφινς. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα.

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω με το μίξερ το μαλακωμένο βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να ετοιμάσω ένα ανοιχτόχρωμο και κρεμώδες μείγμα. Προσθέτω σταδιακά και εναλλάξ το γιαούρτι, τα αυγά και το γάλα και συνεχίζω το έντονο χτύπημα, μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και ομοιογενές.

  3. Σε ένα άλλο μπολ κοσκινίζω το αλεύρι με τη μαγειρική σόδα και τα ρίχνω στο μπολ με το βούτυρο, ανακατεύοντας. Προσθέτω την τριμμένη κουβερτούρα, ανακατεύω και μοιράζω το μείγμα στις χάρτινες θηκούλες που έχω προσαρμόσει στο δίσκο.

  4. Ψήνω τα μάφινς για 25 λεπτά ή μέχρι μια οδοντογλυφίδα που θα βουτήξω σε ένα μάφιν να βγει στεγνή, χωρίς υπολείμματα. Αφήνω τα μάφινς να κρυώσουν για 5 λεπτά μέσα στο δίσκο, μετά τα βγάζω από το δίσκο και τα τοποθετώ σε μια σχάρα όπου τα αφήνω μέχρι να κρυώσουν τελείως.

Keywords: muffins με σοκολάτα

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Yummy

Απάντηση