προορισμός…γεύση!

Prep Time 10 λεπ Cook Time 15 λεπ Total Time 25 λεπτά. Servings: 6

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Βάζω μια κατσαρολίτσα σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί. Ρίχνω το βούτυρο και μόλις λιώσει προσθέτω το αλεύρι. Ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να ροδίσει και να γίνει μια απαλή πάστα. Προσθέτω τη μουστάρδα και ανακατεύω.

  2. Αρχίζω να ρίχνω λίγο λίγο και εναλλάξ, το γάλα και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει και να γίνει σαν κρέμα.
    Αποσύρω από τη φωτιά και ρίχνω λίγο τριμμένο τσένταρ. Ανακατεύω καλά μέχρι να λιώσει και προσθέτω λίγο ακόμη. Συνεχίζω με τον ίδιο ρυθμό, προσθέτωντας λίγο λίγο το τυρί γιατί αν το ρίξω όλο μαζί θα «ρίξει» την θερμοκρασία της κρέμας και θα σβολιάσει.

  3. Τέλος, προσθέτω το πιπέρι και αλατίζω ανάλογα με το γούστο μου.
    Σερβίρω τη σάλτσα ζεστή με τορτίγιες, κριτσίνια ή επάνω σε τηγανητές πατάτες.

Keywords: cheddar sauce

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

2 Comments

  1. Excellent!

  2. ΜΑΡΘΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ says:

    Ντίνα μου σ’αγαπώ γιατί είσαι αυθεντική!! Εξαιρετική συνταγή!!!

Απάντηση