προορισμός…γεύση!

Αυγά μάτια με τραγανό προσούτο και μπούκοβο

Αυγά μάτια με τραγανό προσούτο και μπούκοβο

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 5 mins Cook Time 10 mins Total Time 15 mins Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On
  1. Ζεσταίνω καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και απλώνω τις φέτες του προσούτο για να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές. Τις βγάζω από το τηγάνι και τις αφήνω στην άκρη.

  2. Ρίχνω το ελαιόλαδο στο ίδιο τηγάνι και με προσοχή σπάω μέσα τα αυγά. Τα τηγανίζω για 5 λεπτά περίπου μέχρι να πήξει το ασπράδι αλλά ο κρόκος να μείνει μαλακός (μελάτος).

  3. Απομακρύνω το τηγάνι από τη φωτιά, πασπαλίζω με το μπούκοβο και λίγο αλάτι.
    Τρίβω τις δύο από τις έξι τραγανές φέτες προσούτο και πασπαλίζω τα αυγά.
    Σερβίρω σε κάθε πιάτο από ένα αυγό, μια τραγανή φέτα προσούτο και λίγο φρυγανισμένο ψωμί.

Keywords: αυγα ματια με τραγανο προσουτο μπουκοβο

User Reviews

5 out of 5
Based on 1 ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Rate this recipe

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. sophiemcbeath4

    Flavorful