προορισμός…γεύση!

0 Add to Favorites
4 από 1 αξιολόγηση

Χάντρες με φασολάκια πλατιά, κουσκούς και μάραθο

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 1 ώρα Cook Time 20 λεπ Total Time 1 ώρα 20 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τη σάλτσα πέστο

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό ρίχνω τις χάντρες, το ελαιόλαδο, το μισό φινόκιο και το κρεμμύδι και βράζω για 30 λεπτά. Προσθέτω τα πλατιά φασολάκια και συνεχίζω το βράσιμο για 20 λεπτά ακόμη. Τα σουρώνω και τα αδειάζω σε ένα μεγάλο μπολ.

  2. Προσθέτω το βρασμένο κουσκούς, το καλαμπόκι, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτω τη σάλτσα πέστο και ανακατεύω απαλά με 2 κουτάλια. Πασπαλίζω με το μάραθο και σερβίρω αμέσως.

Για τη σάλτσα

  1. Βάζω όλα τα υλικά στο μούλτι και τα πολτοποιώ μέχρι να γίνουν κρέμα.

Keywords: χάντρες με φασολάκια πλατιά

1 Comment