προορισμός…γεύση!

Prep Time 1 ώρα Cook Time 20 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 1 ώρα 21 λεπτά. Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Χάντρες με φασολάκια πλατιά, κουσκούς και μάραθο

Για τη σάλτσα πέστο

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό ρίχνω τις χάντρες, το ελαιόλαδο, το μισό φινόκιο και το κρεμμύδι και βράζω για 30 λεπτά. Προσθέτω τα πλατιά φασολάκια και συνεχίζω το βράσιμο για 20 λεπτά ακόμη. Τα σουρώνω και τα αδειάζω σε ένα μεγάλο μπολ.

  2. Προσθέτω το βρασμένο κουσκούς, το καλαμπόκι, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτω τη σάλτσα πέστο και ανακατεύω απαλά με 2 κουτάλια. Πασπαλίζω με το μάραθο και σερβίρω αμέσως.

Για τη σάλτσα

  1. Βάζω όλα τα υλικά στο μούλτι και τα πολτοποιώ μέχρι να γίνουν κρέμα.

Keywords: χάντρες με φασολάκια πλατιά

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση