προορισμός…γεύση!

Κρανιός σε φέτες με σπανάκι, κράνμπερις και σταφίδες

4 από 1 αξιολόγηση
Prep Time 15 λεπ Cook Time 40 λεπ Total Time 55 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα μπολ βάζω το γλυκό κρασί, τις σταφίδες και τα κράνμπερις και τα αφήνω στην άκρη μέχρι την ώρα που θα τα χρησιμοποιήσω.

  2. Σε ένα ταψί φούρνου βάζω το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, τα πράσα και τον άνηθο. Ανακατεύω, πασπαλίζω με αλάτι και πιπέρι και προσθέτω τα ντοματίνια και την κρέμα σκόρδου. Ανακατεύω όλα αυτά τα υλικά απαλά και τα στρώνω ομοιόμορφα μέσα στο ταψί.

  3. Αλατοπιπερώνω τις φέτες του ψαριού, τις στρώνω πάνω στο μίγμα των λαχανικών και περιχύνω με το ελαιόλαδο και το ζωμό ψαριού ή νερό. Ψήνω για 40 λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C στον αέρα. Αποσύρω από το φούρνο, προσθέτω τα ξερά φρούτα στραγγισμένα από το κρασί και ανακατεύω πολύ απαλά. Σερβίρω το φαγητό κρύο ή ζεστό.

Keywords: κρανιός σε φέτες σπανάκι

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Wow, this amazing!

Απάντηση