προορισμός…γεύση!

Διαλέξτε τρυφερά βλήτα, προσθέστε μυρώνια για να δημιουργήσετε ένα ελαφρύ πιάτο με αχνιστά βλήτα, φέτα και αυγά! O,τι πρέπει σε ζεστές μέρες!

pinit
0 Add to Favorites
Prep Time 20 min Cook Time 25 min Total Time 45 mins Servings: 4 Best Season: Suitable throughout the year

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Off On

  1. Προετοιμάζω το τηγάνι

    Ζεσταίνω σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο. 

  2. Σωτάρω τα υλικά

    Ρίχνω τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σοτάρω για 2-3 λεπτά. Προσθέτω το σκόρδο και συνεχίζω το σοτάρισμα για 1 λεπτό ακόμη. Ρίχνω τα βλήτα, αλατίζω, χαμηλώνω τη φωτιά και σκεπάζω το τηγάνι. 

  3. Μαγείρεμα

    Τα αφήνω να αχνιστούν για 8-10 λεπτά ανακατεύοντας 2-3 φορές. Προσθέτω στο τηγάνι το ζωμό και μαγειρεύω για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

  4. Τρυπώ τα χόρτα

    Με μια ξύλινη κουτάλα κάνω «τρύπες» ανάμεσα στα χόρτα και σπάω απευθείας τα αυγά. 

  5. Ολοκληρώνω

    Σκορπίζω τη φέτα, αλάτι και χοντροσπασμένα πιπέρια, σκεπάζω το τηγάνι και μαγειρεύω για 4-5 λεπτά μέχρι να σφίξουν τα αυγά.

Keywords: αχνιστά βλήτα, βλήτα με αυγά, βλήτα με φέτα, συνταγές με αυγά,βλήτα αχνιστά με φέτα,αυγά

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

2 Comments

  1. Mouth-watering

Απάντηση