προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 15 λεπ Cook Time 40 λεπ Total Time 55 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για την κρέμα

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C. Λαδώνω ελαφρά μια μακρόστενη ταρτιέρα με λίγο από το λάδι του τυριού. Ανοίγω το πρώτο χωριάτικο φύλλο το λαδώνω καλά και το διπλώνω στη μέση. Το μεταφέρω στην ταρτιέρα και επαναλαμβάνω με δύο ακόμη διπλωμένα φύλλα.

  2. Λαδώνω τα άλλα 3 χωριάτικα φύλλα και τα στρώνω αφήνοντας να εξέχουν από τα πλαϊνά της ταρτιέρας.

Για την κρέμα

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τα αυγά με το σύρμα να αφρατέψουν. Προσθέτω το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος τα μυρωδικά και λίγο αλατοπίπερο και ανακατεύω καλά. Αδειάζω το μείγμα στην άδεια ταρτιέρα.

  2. Απλώνω τις πιπεριές και σκορπίζω την πάστα κόκκινης πιπεριάς. Ψήνω την τάρτα για 30 λεπτά. Βγάζω από το φούρνο, σκορπίζω το λαδοτύρι και επαναφέρω στο φούρνο συνεχίζοντας το ψήσιμο για 10 λεπτά ακόμη μέχρι να μισολιώσει το λαδοτύρι.

Keywords: καλοκαιρινή τάρτα κρέμα τυριών

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση