προορισμός…γεύση!

Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Prep Time 15 λεπ Rest Time 3 ώρα Total Time 3 ώρες 15 λεπτά. Servings: 6 Best Season: Καλοκαίρι

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Καθαρίζω τις φράουλες από τα κοτσανάκια και τις πλένω καλά. Τις κόβω σε κομματάκια και τις ραντίζω με το λεμόνι και το μπράντι. Τις λιώνω στο μπλέντερ.

    blank
  2. Σε μια κατσαρόλα βράζω το νερό με τη ζάχαρη ανακατεύοντάς το. Το αφήνω να βράσει για 4΄ λεπτά. Το αφήνω να κρυώσει. Όταν κρυώσει, ανακατεύω τον πολτό της φράουλας με το σιρόπι.

    blank
  3. Προσθέτω τη γρεναδίνη και τα χτυπάω με το μίξερ όλα μαζί. Βάζω το σορμπέ στην παγωτομηχανή να χτυπηθεί και να δέσει, για 35΄ λεπτά. Σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσεως της συσκευής.

    blank
  4. Αν δεν υπάρχει παγωτομηχανή, το αφήνω στην κατάψυξη για 40΄ λεπτά, το ξαναχτυπάω με το μίξερ και το αφήνω στην κατάψυξη για 2 ώρες.

    blank
  5. Το σερβίρω βγάζοντάς το σε μπαλίτσες, σε κολονάτο ποτήρι του μαρτίνι, γαρνιρισμένο με φρέσκες φράουλες ή και με φρέσκα φύλλα μέντας.

Keywords: σορμπε φραουλας γρεναδινη

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση