προορισμός…γεύση!

Prep Time 20 λεπ Cook Time 10 λεπ Total Time 30 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Για το πέστο άνηθου

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Πέστο

  1. Πολτοποιώ όλα μαζί τα υλικά του πέστο στο μπλέντερ (ή στο μούλτι), μέχρι να φτιάξω μια ομοιογενή πάστα. Την αφήνω κατά μέρος.

Ζυμαρικά

  1. Βράζω τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία τους. Τα στραγγίζω καλά, τα ξεπλένω με καυτό νερό μέσα στο σουρωτήρι, τα αφήνω και πάλι να στραγγίξουν και τα βάζω σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτω το γιαούρτι και το πέστο άνηθου, ρίχνω άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύω πολύ καλά. Προσθέτω τον κομματιασμένο σολομό, ανακατεύω άλλη μια φορά και σερβίρω.

Keywords: σαλατομακαρονάδα με σολομό κονσέρβας,πέστο άνηθου

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

2 Comments

  1. Tastes great!

Απάντηση