
0
Add to Favorites
Σαλατομακαρονάδα με σολομό κονσέρβας και πέστο άνηθου
Υλικά
Για το πέστο άνηθου
Εκτέλεση
Video
Ανενεργό
Ενεργό
Πέστο
-
Πολτοποιώ όλα μαζί τα υλικά του πέστο στο μπλέντερ (ή στο μούλτι), μέχρι να φτιάξω μια ομοιογενή πάστα. Την αφήνω κατά μέρος.
Ζυμαρικά
-
Βράζω τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία τους. Τα στραγγίζω καλά, τα ξεπλένω με καυτό νερό μέσα στο σουρωτήρι, τα αφήνω και πάλι να στραγγίξουν και τα βάζω σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτω το γιαούρτι και το πέστο άνηθου, ρίχνω άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύω πολύ καλά. Προσθέτω τον κομματιασμένο σολομό, ανακατεύω άλλη μια φορά και σερβίρω.
Tastes great!
[…] Ευχαριστούμε θερμά την Ντίνα Νικολάου και το dinanikolaou.gr … […]