προορισμός…γεύση!

pinit
0 Add to Favorites
5 από 1 αξιολόγηση

Σαλάτα με καρπούζι, πεπόνι και μοτσαρέλα

Δυσκολία: Για αρχάριους Prep Time 20 λεπ Total Time 20 λεπτά. Servings: 4 Best Season: Καλοκαίρι

Υλικά

Για τη βινεγκρέτ

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις. Λαδώνω με ένα πινέλο το χωριάτικο φύλλο ή τα φύλλα κρούστας και πασπαλίζω με θαλασσινό αλάτι. Τα βάζω σε μια λαμαρίνα (δεν χρειάζεται να είναι ίσια) και τα ψήνω για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.

  2. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω το καρπούζι, το πεπόνι, τα μοτσαρελάκια και τα ντοματίνια. Ραντίζω με τη μισή βινεγκρέτ και ανακατεύω. Σπάω το ψημένο φύλλο σε κομμάτια και τα σκορπίζω στη σαλάτα. Προσθέτω φρέσκα φύλλα βασιλικού και ραντίζω με την υπόλοιπη βινεγκρέτ.

Για την βινεγκρέτ

  1. Βάζω σε ένα μπολ την πάστα λιαστής ντομάτας, το μέλι, την πάπρικα, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω με ένα πηρούνι και προσθέτω σταδιακά το ελαιόλαδο.

Keywords: σαλάτα καρπούζι

Κάνατε αυτή τη συνταγή;

Ανεβάστε την στο Instagram με το hashtag #my_dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

Ανεβάστε την στο Pinterest κάνοντας mention @dina_nikolaou και κάντε μας περήφανους με τις δημιουργίες σας!

pinit
author-sign

Δείτε επίσης...

2 Comments

  1. […] Σαλάτα με καρπούζι, πεπόνι και μοτσαρέλα […]

Απάντηση